Tivoli loki, 80. päivä.

tivoli13_112online

Yön Timo vilauttaa, kun Peter ja Pia tanssii.

Eilen joku otti ja kusasi saunakiuluun, tai sitten suoraan kiukaalle. Teorioita on ollut vittuuntuneesta entisestä työntekijästä paikkakunnan teineihin, mutta vihjeet antavat ymmärtää, että tämä on talon oman väen työtä. Koska en ole syyttäjä enkä tuomari, jätän kuulemani vihjeet avoimeksi.

Päivä alkoi rattoisasti klo 11 herätyskelloon. Mitään järkevää syytä en keksinyt, miksi olen laittanut kellon soimaan. Mutta niin vaan se kello soi. Väsyneenä edellisen illan kovista rasituksista, olin rehellisesti sanottuna todella väsynyt. Mutta en niin väsynyt, että olisin voinut nukkua enempää. Siispä pääsin kerrankin Natsi Siwaan ostoksille. Nämä ostokset virkistivät kovasti taukoja päivän töissä.

Tuli aika päivättäisen puhalluksen. Mutta puhaltamaan ehti minua ennen Mäkkärä. Iso kova hönkäys ja Lulu sano, että pakkaahan tavarasi. Iso kylmä rinki perseessä ajattelin että eiköhän kiristetä pultit ensin, ja sitten menen katsomaan, tuleeko minullekkin tavaroiden pakkaus käsky. Toimistossa oli kova töhinä päällä, ja huuto, et sitten perkele anna numeroita. Annoin, mutta vain James Bondit, ja kaikki oli tyytyväisiä ja tuuletettiin siinä, niin kovasti, että unohdin kottia pyytää.

Sitten päivän huvi olikin ketjukaruselli. Setä ei todellakaan nostanut. Oli selkä kipeä, oli oikean käden käyttövapaus. Oli, että lapsi saa itse kiivetä, että kasvaa ja motoriikka kehittyy. Setä ei todellakaan nostanut. Mutta setä oli saada sydänkohtauksen, kun muksu päätti ja otti kiivetä norsun takapenkistä etupenkkiin, ja etupenkistä takapenkkiin. Täydessä vauhdissa. Laitoinhan minä laitteen hätäpainikeella kiinni, mutta eihän se jumalauta pysähdy kuin seinään. Sen jälkeen kukaan pieni penska ei päässyt ilman vanhempaa kyytiin. Paitsi tietenkin mannejen muksut, kun väittivät lapsia vanhemmiksi kuin olivat. Olivat kuulemma ikäisekseen pienikokoisia. Eihän sitä uskalttanut väittää vastaan, koska Rasismi. Mutta setä ei nostanut.

Huomenna on 81. päivä Se on Vaba Päev! Setä ottaa ehkä vähän, ihan kuin Nätti Jussi. Nätti Jussi kun otti vähän, jäi paljon.

Kategoria(t): photography, tivoli, valokuvaus Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.