Martti, mene eläkkeelle, ja Orpo, syö paskaa Maltan pääkaupungin puhuja

Valokuvajaa oli ysärillä Lehtikuvan valopöydän ääressä just niin hyvä kuin hänen viimeinen kuva. Insinööri MK olisi voinut kuvata tämän tilanteen paremmenkin. En käy sanomaan miten, mutta voi voi kun nämä kuvat on jo niin nähty. Ehkä olisi aika nuorien päästä kuvaamaan, ja tulisi sitten taidetta, joka olisi paska lehtikuva, mutta ehkä erottuisi joukosta ja Joukosta.

Itse kohteeseen, miten voi tyhmänä meitä kansalaisia pitää? Eka julistetaan tässä pari viikkoa sitten, että työttömyys on alentunut, koska on niin hyvä hallitus!

Nyt sitten, ei se olekkaan alentunut, koska työvoimanulkopuolinen tarjonta! Että nyt käydään kiinni siihen kovaan ytimeen työttömyydessä! Eli keppiä.

Kaikkihan muistaa sen, kun Orpo oli Sisäministeri, ja Maahan tuli Ruotsin kautta 15 000 turhapaikanhakijaa. Orpo määräsi varusmiehet kantamaan heidän laukkunsa rajalta vastaanottokeskuksiin.

Sellainen mies, ja sitten käy työttömien kimppuun.

Kategoria(t): kokoomus, korruptio, photography, politiikka, postikortti, pravda, talous, työttömyys, valokuvaus, velka, Virheet, Virkamiehet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.