Viikon päätteksi

syksy21_247

Hyvin voivan valtion parempi kansalainen, kuten sopeutumiseläkeläinen Kyrpälä tutkii valtion rahoilla oravanpaskaa

Tälläistä kun tiedotetaan alkaa veronmaksajaa vittuttaa kuin sitä pientä oravaa jonka paskaa tutkitaan. Verojen maksu ei ole näin yleensä harmittanut, valtio sellaisena kun se oli vuoteen 15 saakka, on auttanut köyhää prolea saamaan parikin tutkintoa, ensimmäisen tutkinnon lisäksi. Ymmärrän sen, että tupakan ja viinan verotusta nostetaan, pitäähän saada kassaan rahaa, mutta se kun tulee johtamaan lisääntyneeseen salakuljetukseen, kun riippuvaisen on saatava päiväannoksensa. Tämän tajusi jopa yleisesti ottaen täydellinen idiotti, Matti Vanhanen, joka alensi viinaveroa 00 luvun alkupuolella. Tuo veroale, lopetti moottoritien levähdyspaikkojen liiketoiminnat lestinheittäjiltä.

Nyt porvarit vaatii veroalea suurituloisille, ja asumistukea pois köyhiltä. Kovin on poukkoilevaa politiikkaa. Sanokaa joku nyt siellä Etelärannassa, sille tyhmälle turkulaiselle, että Sipilän sorvaamaan asumistuki kusetukseen kannata koskea, sehän on mahtava rahantulo automaatti vuokrahuoneisto sijoittajille nykyisillä ehdoillaan, sehän puraisi normi kokkaria omasta perseestä. Mutta onhan se tunnettua, että niin turkulaiset, kuin kokoomuslaiset, on vähälahjaisia ihmisiä, puhumattakaan kun nämä kaksi määrettä yhtyy

Elinikäisen koulutuksen filosofian tuho, ja sen sovellettu politiikka käytännössä oppilaitoksissa tarkoittaa edelleenkin Sipilän tuhojen jäljiltä, osaamatonta työvoimaa ensimmäisellä tutkinnolla, ja tie on vaikeutettu saada avusteista lisä- täydennys- tai uudelleenkouluttautumista.

Mutta onneksi maamme on rikas, ja kulttturi rikastuu lähi-idän öljysotien pakolaisilla. Heidät kyllä koulutetaan uudestaan valtiomme rahoilla. Tosin pohtinut, miksi koneinsinöörejä koulutetaan putkihitsaaksi? Koneinsinöörit on hyvä liiketoimi vuokraslummejen asukkaiksi, valtio maksaa tuetun asumisen ja pääoma voittaa. Kulttuurista en sano mitään.

Näin osaston koneinsinöörejä poliittisessa uudelleenkasvatuksessa. Kovin näytti järjestäytyneen armeijan sotilasosastolta. Mutta mitä minä moisista mitään tiedä, rasisti turpa kiinni, tänään on tärkeää, että ruskeaoletettu ei tunne oloaan turvattomaksi, jos kuulee sanan neekeri

Että mitäs me neekerit, maantaina hommiin, TJ 2, irrottaudun rakennnuteollisuudesta loppiaiseen, ellei rahalla ruoskita ja pullolla piiskata, että töihin siitä vitun laiskaperse

Kategoria(t): Elämää Pandemiassa, eurososialistinenrealismi, friilancehitsaamista, kokoomus, meteli, photography, politiikka, pravda, talous, turvapaikka, työttömättyökalut, valokuvaus, velka, Virheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Viikon päätteksi

    • Samppa sanoo:

      en aio klikata, ja muutenkin kansalaisaloitteet on idioitismia, maassa jossa on ammattipoliitikkojen hoitama edustuksellinen demokratia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.