Koskaan ei me, aina minä

syksy2022_145syksy2022_146syksy2022_147

Kategoria(t): 100% hiilineutraali, 7 yötä jouluna, Bryssel-ei kaupallinen-triptyk, deconstruct - restruct, dictionary of quotations, eurososialistinenrealismi, guide for modern life, kokoomus, korruptio, Kulmilla, media, photography, politiikka, postikortti, pravda, talous, työttömättyökalut, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Koskaan ei me, aina minä

  1. ABC sanoo:

    Voi olla, että tykkään näissä punaisissa langoissa eniten siitä kolmikuvasta, jossa on pelkkiä punaisia lankoja. Syytä en tiedä, jollei sitten yksinkertaisesti se, että punaiset lankasi näyttävät maagisen kauniilta. Ei tarvitse edes mennä minnekään Ariadne – Theseus – Minotauros -juttuihin tai kohtalottariin, jotka kehräävät, mittaavat ja leikkaavat lankaa.

    Tämän päivityksen keskikuvassa langalla on pää. Se näyttäisi lähtevän ympyrän keskipisteestä. Ympyrä on kyllä vähän vajaa, sillä pätkä kehää katoaa tuonne mustuuteen. On alku ja epäilemättä jossain loppukin: kukka ja viimein mätä hedelmä.

    Oikeastaan halusin vain nähdä, että olet vielä olemassa etkä esimerkiksi pudonnut jostain rakenteilla olevasta talosta seitsemän kerrosta alaspäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.