Raja kiinni

syksynlainattukuva_001

Bileet Moskovassa. Kuva: Nanna Heitmann

Viime jouluna IS uutisoi Venäjän armeijan saaneen ohjeistuksen joukkohautojen tekoon. Kaksi päivää ennen hyökkäystä Guardian uutisoi kiinniotettavien ilmeisti teloitettavien listoista.

Nyt avataan joukkohautoja Izjumissa. Aiemmin näin Butšassa. Kansanmurha on todellisuutta. Opettajat ovat opettaneet valloitetuilla alueilla Venäjän sanaa ja totuutta, yksi sotarikos sekin. Arviolta reilu 1,5 miljoonaa ukrainalaista viety väkisin Venäjälle suodatuskeskuksiin, moderniin Gulagiin. Pommituksia siiviilikohteiisiin nähty läpi sodan.

Putinismi on oligarkkien kleptokratiaa jonka Venäjän kansa hyväksyy. Siksi rajat kiinni ja viisumit mitätöitävä, oikeusvaltion käytävä sotaan rikollisia vastaan, ja täten myös kaikki venäläisten maa- ja kiiniteistöomaisuus tarkasteltava uudestaan ja mahdollisesti neutralisoitava omistus uusiin kirjoihin.

Koko sodan Saksa on hankaillut asetoimituksia vastaan. Alussa lupasivat avuksi 5000 taistelukypärää, näitäkin almuja pantattiin hävyttömän kauan. Saksa odottaa että ryssä voittaa, että vihernatsit Saksassa saa taas halpaa kaasua vihreän siirtyämän nimissä.

Kaasuputket on miinoitettava ja tarvittaessa räjäytettävä. Putket ovat olleet järjetön virhe, joka lokaa Suomalaisten sitä ajaneiden poliitikkojen maineen. Putkesta varoitettiin useasta suunnasta ennen päätöstä sen rakentamisesta. Niin kotimaasta kuin ulkomailta tuli varoituksia.

Mutta bisnes on bisnes ja mooses on Lipponen. Nahkurin orsia ja päätöntä ruumista Töölönlahden puistossa odottelemme.

Joskus parin kylmän talven jälkeen kun rauha tulee, alkaen jo seuraavista eduskuntavaaleista tulevana kevään, oisi suotavaa että jokainen ryssän asiaa ajanut jätetään valitsematta. Mutta epäilen, suomalainen on poliittisesti tyhmä ja valtamedia ala venettä keikuttamaan, kun on niin mukavaa saada ryssän rahaa. Jokerit SM liigaan ja niin eespäin.

Mitä ryssän rahat tähän saakka maksaneet Saksan ja Siperian energiaseikkailuilla? Miljardeja, kaikki pois pohjoismaisesta hyvinvoinnista ja Sari Sairaanhoitajan palkoista.

Oma etu ensin ajattelu on vaarallista. Kenelle? Voi siskot ja veljet, kuinka vähällä järjellä maailmaa hallitaan

Kategoria(t): 100% hiilineutraali, 7 yötä jouluna, European union, keskustapuolue, kokoomus, korruptio, media, perussuomalaiset, politiikka, pravda, Ruotsalainen kansan puolue, SDP, talous, vaalit 2023, valokuvaus, vasemmisto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.