Energia on hyvinvoinnin perusta

syksy2022_262

Tänään YLE Teema esitti 1960 luvulla valmistuneen elokuvan Juna. Pentuna katsoin useaan kertaan kasarilla. Enkä yhtään ihmettele, pyrotekniikka oli loistavaa, tarina taidevarkaista ( natseista) ja varkauden estäjistä ( rautatietyöläisistä) on vetävä

Näin sitä aivoja pestään sota-aikoina ja aikojen välissä. Pahat natsit ryöstää ja tappaa, hyvät duunarit pelastaa kansakunnan kruununjalokivet eliitille. Hieno tarina

Tämä todellisuus on nykypäivänä unohdettu, täysin. Sanna Marinia haukutaan hulluksi, kun kyseenalaistaa 40 vuotta vallinneet talouden teoriat jossa rikkaat rikastuu ja köyhät maksaa rikkaiden rikastumisen

Minuakin haukuttiin hulluksi vuosituhannen alkupuolella sukulaiseni toimesta, kun luin Kekkosen kirjoittamaksi väitettyä: Onko maalamme malttia vaurastua. Kekkosen ajan Suomi kyllä loi valtionyhtiöneen vaurautemme, joka on 30 vuoden kokoomuspolitiikan ansiosta nussittu huitsin vittuun.

Viime aikoina lyhytnäköinen idiotismi leikkasi koulutuksesta ja nyt ihmetellään työvoimapulaa ja puutetta ammattitaitoisesta työvoimasta. Kuinka vitun tyhmiä voidaan ollakkaan, kun pitää saada lyhyen ajan voittoja

Josta sujuvan aasinsillan kautta jalkapalloilija salaiseen agenttiin Olli Rehniin, autokauppiaan poikaan piälysmiessuvusta Savosta. Helsingin sanomien perseennuolenta jutussa taas ei näe tukkia omassa silmässä, eikä syytä inflaatioon EKPn omassa politiikassa. Olli Rehn on savolainen fakiiri joka tunkee sinun perseeseen pyydetyn neljän tuuman naulan sijasta viiden tuuman naulan, ja kehaisee, kyllä sulle kuusituumainenkin mahtuu, mutta minä en tunne yhtään kipua

Suomessa on valhehdeltu julkisessa sanassa vuosikymmenet, kuinka hyvä herra tai rouva onni meillä ollutkaan, kuinka vahvanmarkka ja Pohjolan Japani suorittaa. Herkät uskovat, koska Suomessa on vain yksi totuus. Toduuden kiistäjiltä otetaan leipä pois

Vielä vähän aikaa totuus on vihreä siirtymä, mutta kun on heitetty vanhat kengät pois ennen kuin uusia on edes suutarilla, tulee asiaa ajaville politikoille vielä hätä käteen. Kaikille voi valehdella, mutta ei kaiken aikaa. Jopa tyhmä Suomen kansa tulee tajuamaan hitaasti mutta varmasti, että tuulivoimalla ei teollinen yhteiskunta tuota mitään. Ilman öljytaloutta ei maanviljely suju

Ilman hiiltä taas Stadi ei lämpene, mutta kun on päätettu Greta Suuren propagoimana, että elämän oleellinen kaasu, hiilidioksidi on myrkky josta pitää päästä eroon Hiili ja Teräsunionissa, voidaan vaan todeta, tyhmyys on universumia laajempia ja suurempi

Ilman edullista energiaa ei ole hyvinvointia, täten päästökaupasta on luovuttava. Pörssisähkö järjestelmä uusittava.Tuulivoimalat sulatetteva tykeiksi ja panssarivaunuiksi, ja vihreä siirtymä tungettava takas turkinhihaan

Tämä myös tarkoittaa, että ryssistä ei osteta energian bossomin himppustakaan

Kategoria(t): 100% hiilineutraali, 7 yötä jouluna, European union, eurososialistinenrealismi, guide for modern life, korruptio, Kulmilla, Laivurinleipä, media, muistelu, photography, politiikka, pravda, talous, teknologia, työttömättyökalut, valokuvaus, Virheet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Energia on hyvinvoinnin perusta

 1. Kuihk sanoo:

  Kreettahan näki jopa hiilidioksidin lauhdevoimaloiden höyryssä ja nyt kannattaa niitä.
  Ei muuta kun ootellaan uutta profeettaa. Tämä progeetta on kuulemma fas lapsi ja siltä näyttää!

  • Samppa sanoo:

   Maailmassahan oleellista on syyllisten löytäminen, itse ongelmalla ei yleensä ole väliä

   Kuka keksi, että hiili ja teräsyhteisöstä tulee poistaa hiili, ja luoda ryssän energian hirttosilmukka?

   Gretahan on naurettava, mutta ah niin totta ja vakava juttu, alaston lapsi ajamassa alastonta energiapoliitiikkaa, mutta kuulemma on koreet vaatteet kaikilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.