Those were the days

oveOCHtage0013_online

Muistikirjan aukeama päivätty 21.3.10 , leikkeet Iltalehti, Uusimaa, Itäväylä

Käsittämätöntä, Etelärannan herranarrit on käyttäytynyt juuri kun Loka kirjoitti, ja Suomeen on tullut Kiinaa ihannoiva yhteiskunta, vaikka joskus joku vähän sivulauseessa kritosoi uiguurien orjuuttamista, mutta eihän mitään merkkaa, kun pitää saada uusimman sukupolven omena, built to obselete, intel inside, ellei sitten x boxilla pelata autopeliä etätöissä

Screenshot_25

Josta sujuvasti tähän päivään ja odotettuun huomiseen koittaa se milloin koittaa.

Kun maa on paskottu, paskotaan lähiavaruus – ihminen, olet täydellinen omaan mukiin paskoja

Kategoria(t): arkisto, China, commercial funnies, European union, eurososialistinenrealismi, kokoomus, korruptio, kulttuuri, lukutaito, media, muistelu, musiikki, p, photography, poetry, politiikka, pravda, suomi-finland-perkele, taide, talous, teknologia, turnaround 2023, uus viikko, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.