Kuva on pyhä / ei ikonoklasmille / palvokaa uutta kuvaa

Screenshot_41

Voi voi kun nuori ois, Hoxton sq, Hoxton biannalen näyttely vanhassa koulussa neliön laidalla. Yhdellä käytävällä oli iso rivistö kuvia. Persreikiä seinä täys, sellaisia ehkä neliömetrin pinta-alaltaan kappale, kuvat oli pohjustettu, mutta ei kehystetty

Esittelyn mukaan persreikä on yhtä ideaalinen tunnistus tapa, kuin sormenjälki tai silmäniiris, ehkä moderni teknologia one click for shop, voisi ottaa mallia, istut perseelläsi minä puhelimen tunnistustuksen päälle, niin valtion kontrolli on ojennuksessa ja kapitalistinen voitto sujahtaa kontrollivaltion syviin pohjattomiin taskuihin

Dont follow leaders, watch parking meters, patsaat ovat jo kaatuneet, kuvat palaneet, ketä nostetaan vanhoille jalustoille

Eikös muuten Erdogan ole musulman, eihän heidän uskomusten mukaan jumalasta tule tehdä kuvaa, vai oliko Erdogan vain herkkä hipiäinen prinsessa, luistelemassa joutsenlammella, Suomen total control virkamiehet paavilisempia kuin paavi itse

Kategoria(t): commercial funnies, eurososialistinenrealismi, kulttuuri, meteli, oikeuslaitos, p, photography, politiikka, taide, talous, turnaround 2023, uus viikko, valokuvaus, Virheet, Virkamiehet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.