Kunnia maine kuuluisuus ja laulujen lunnaat

kesa0001onl138

Ei pidä mennä nenineen, missä on lakimiehet munineet. Kynän rikokset ovat valtakunnan kauhuja ja työllistävät päivällisiä byrokraatteineen

Olen monesti sanonut, että pitää olla varovainen mitä kirjoittaa, koska se mitä kirjoitat voi tapahtua. Sen seitsemän vuotta sitten sanoin, että työmaat eivät tarvi haasteita, koska olen ammattilainen ja osaan duunini. Haasteet lakimiehiltä kiitos, ja nyt tänä keväänä on tapahtunut useita haasteita lakimiehiltä. Tiedän että oikeuden vaaka on vino, otan sen mitä korruptoitunut valtakoneisto tarjoaa

Pitää syödä paskaa, että jaksaa juoda kusta. Taide on rankka laji, mutta tämän teoksen kehystän. Pokatessa paranee kuten tiedetään

Kategoria(t): 100% hiilineutraali, askareet, commercial funnies, dictionary of quotations, eurososialistinenrealismi, guide for modern life, kokoomus, korruptio, Kulmilla, kulttuuri, Laivurinleipä, lukutaito, muoti, oikeuslaitos, p, photography, politiikka, postikortti, pravda, sanotut kuvat, taide, talous, työttömättyökalut, uus viikko, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.