Tahdon todistaa

kesa0001onl140

Otsikko Viktor Klemperiltä. Hän kirjoitti päiväkirjaa natsi Saksassa, josta on julkaistu vuosista 1932 -1945 kirja. Klemper oli ranskankielen filologi ja neljännes juutalainen, 1. maailmasodan veteraani. Mutta päiväkirjat julkaistiin postuumisti

Olen sen vuoden jotain syönyt aika lailla kasvista, huono projektille kuvaa sata burgeria. Ehkä terveellisempää kuitenkin.Tänään kävin myymässä vaatimatonta jäämistöäni. Sain kauppaa sen verran, että pieni kestokassi täyttyi elintarvikkeista. Ja taas tuulen pyyhkimä perse.

Ostamatta jäi mm röstipotut, teollisesti valmistetut, näiden hinta pauttia rallaa plus 200 prosenttia vuoden takaiseen. Näin Eussa jossa ruuan tuli halventua. Sähkömarkkinat näy ttää miten markkinakapitalsimi Eussa toimii

Kari Suomalainen oli oikeassa, eräässä pilapiirustuksessaan, jossa ruuan hinnan tuli alentua, näin aleni myös duunarin hinta, ja työvoima tulee ulkomailta. Kuten myös tänään launtaina kello 18 putkiverkostoa saneeraavat polakit voi todistaa

Kari Suomalainen ei saanut olla oikeassa, hänen heitettiin syrjäään ja otettiin leipä pois

Päivän vinyylilevyillä saadut pekonit oli hyvää, syönyt yli vuoteen moista, olihan se halpaa, lähes entisen hintaista, mitä nyt 100g vähemmän paketissa

Päivän politiikka, kaikkia voidaan kusettaa aivan kaiken aikaa, jos valtasi alla on media

Kategoria(t): 100% hiilineutraali, askareet, commercial funnies, European union, eurososialistinenrealismi, guide for modern life, Kulmilla, kulttuuri, Laivurinleipä, lukutaito, meditatiivinen puisto, muistelu, muoti, p, photography, politiikka, Porvoo, postikortti, pravda, sanotut kuvat, sunnuntai, suomi-finland-perkele, taide, talous, työttömättyökalut, uus viikko, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.