Ostajan markkinat

kesa0001onl144

Ostajan markkinat kertoo päivän aviisi, kuten myös asuntoflippaajasta joka aikoo tehdä 100% voiton

Varsinaista flippausta juu. Instagrammin mainonta tarjoaa uudisasukkaalle miinus 10 pinnaa pois hinnasta, vuokra asunnoista saa vapaita kuukausia, halvennettuja kuukausi vuokria ja ties mitä muuta myynti kikkaa. Ettei vaan sattuisi kuten vuonna 2008 kun liinat vedettiin täysin kiinni ja talot jäi sokkelikorkoon

Tulevaisuuttahan on vaikeaa ennustaa, sanoi jo Ahti Karjalainen, näin kesän alussa en arvele mitään, katsotaan elokuussa ken elossa on, miten markkinat makaa. Ehkä valtion tukema vihreä siirtymä muuttaa tappiot voitoiksi

Kategoria(t): arkisto, commercial funnies, eurososialistinenrealismi, friilancehitsaamista, guide for modern life, Kulmilla, media, p, photography, politiikka, postikortti, pravda, talous, uus viikko, valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.